WWW.ARBNOR-GASHI.PAGE.TL
  KANË THËNË PËR... FEMRA, DASHURINË, TË DASHURUARIT
 
KANË THËNË PËR... FEMRA, DASHURINË, TË DASHURUARIT  
· Aty ku mungon femra duhet të vëmë një përmendore në përkujtim të saj – S.Frashëri

· Dashuria është si zanë,shumë flasin e pak e kanë parë –

· Dashuria nuk ka moshë,ajo lind vazhdimishtë –

· Sa më parë që dalldis zemra aq më shpejt kalon dhimbja… – Emily Dicinson

· Femra është mbretëreshë e botës e rob i dëshirave –

· Dashuria është një pëlhurë që e thurri Perendia e që fantazia e njeriut e zbukuroi me qëndisje –

· Është shumë e vështirë të mos jemi të padrejtë me personin që dashurojmë – Oscar Wilde

· Kur rritet dashuria tepër,vdes –U.Shekspir

· Asgjë nuk tretët më shpejt e më lehtë se sa lotët e femrës –

· Dashuria lind në zjarrë e vdes në heshtje –

· Femrat e kanë vendin e veqantë të rezervuar për gabimet që s’i kanë bërë kurrë –

· Të dashuruarit e shohin vetëm vetën e tyre e harrojnë se ata i sheh tërë bota –

· Bukuria e femrës është morali i saj –Muhamedi a.s

· Për çdo individ që arrin sukses,në çdo etapë,në çdo fazë të jetës,në çdo aktivitet,në çdo sipërmarrje të lavdishme,do të jetë në ndonjë vend,e dukshme o e padukshme një femër si frymëzuese – Prentice Milford

· Përvoja ka treguar se është e pamundur t’i shmangësh ditët e këqija nga një lidhje dashurore… --

· Kush tepër do, dyshon e trembët lehtë
· Ka frikë kush ka dashuri të nxehtë – U.Shekspir

· Femra e bukur por e pamoralshme është si një gur xhevahiri në turirin e një derri – Salomoni

· Vetëm dashuria nuk ka arsye –

· Në dashuri vetëm ikja është fitore –

· Femrat janë si gjeneralët,s’u itereson se çfarë humbasin por u intereson vetëm fitorja

· Në dashuri meshkujt tejkalojnë shpejtësinë ose thjesht parkojnë në vend të gabuar

· Femrat kujtojnë vetëm meshkujt që i kanë bërë të qeshin e meshkujt vetëm femrat që i kanë bërë të qajnë –

· Femër është ajo që di të lidhë plagë shtati dhe plagë zemre –

· Kur flisni me një femër parasëgjithash shihni se çfarë do t’ju thotë ajo me sy –

· Dashurinë e vërtetë s’mund ta gjesh (krijosh)atje ku ajo nuk ekziston dhe s’mund ta fshehësh (shuash) atje ku ajo ekziston –

· Pos dashurisë nuk ka tjetër,edhe vdekja –

· Femrat e mira shkojnë në parajsë,të kqijat gjithkah –

· Na duhet më shumë dashuri për të falur një zemër që ka faj –

· Njeriu duhet të ketë kujdes,se duke humbur dashurinë mund ta humbas edhe vetën e pastaj të mos mund të gjej as njërën as tjetrën –
 
  www.arbnor-gashi.page.tl  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free