WWW.ARBNOR-GASHI.PAGE.TL
  ISMET JASHARI
 Ismet Jashari lindi në fshatin Orizare të komunës së Kumanovës në vitin 1967; vdiq më 26 gusht 1998Luzhnicë. Ai rrjedhte nga një familje me traditë përkushtuar ndaj çështjes kombëtare. Një pjesë të jetës i detyruar për shkak përndjekjeveve sllavo-maqedone e kaloi në mërgim për tu kthyer në luftën e shenjtë të UÇK-s në Kosovë ku dhe bie dëshmorë.

 
  www.arbnor-gashi.page.tl  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free