WWW.ARBNOR-GASHI.PAGE.TL
  LADY DIANA
 
LADY DIANADiana, Princesha e Wells-it


Diana Frances Spencer lindi më 1 korrik 1961. Babai i saj ishte Lord Spencer.

Diana la shkollën në moshën 16 vjeçare dhe u shpërngul në Londër në moshën 17 vjeçare.

1981 Diana u martua me princin Charles në katedralen e Shën Palit. Ata kishin dy fëmije : princin William dhe princ Henry. Charles dhe Diana u ndanë më 1992 dhe u divorcuan me 1996.

Princeshe Diana ishte e mirënjohur për veprimtaritë bamirëse. Ajo vdiq në një aksident në Paris me 31 gusht 1997 me të dashurin e saj Dodi Al-Fayed.

 
  www.arbnor-gashi.page.tl  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=